Category Archives: Issue 23/2024

Karpioki – an innovative snack made from carp meat

The innovative snack called carpioki was created as a response to today’s challenges of food [...]

Grzegorz Tokarczyk, Grzegorz Bienkiewicz, Patrycja Biernacka
Water issues and more. 50th issue of the newspaper

The time for summaries has come. Summaries of a time full of challenges and adversity, [...]

Agnieszka Hobot
Icicles, sea flowers, ice balls and other winter wonders of nature

Winter reveals to us the most unusual facets of nature, turning water into icy works [...]

Iwona Szyprowska-Głodzik

Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z Internetu. Zgadzając się, zgadzasz się na użycie plików cookie zgodnie z naszą polityką plików cookie.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Ustawienie prywatności

Kiedy odwiedzasz dowolną witrynę internetową, może ona przechowywać lub pobierać informacje w Twojej przeglądarce, głównie w formie plików cookie. Tutaj możesz kontrolować swoje osobiste usługi cookie.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

Technical Cookies
In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Cloudflare
For perfomance reasons we use Cloudflare as a CDN network. This saves a cookie "__cfduid" to apply security settings on a per-client basis. This cookie is strictly necessary for Cloudflare's security features and cannot be turned off.
  • __cfduid

Odrzuć
Zapisz
Zaakceptuj
Porozmawiaj ze mną!